Aiheen kuvaus

 • Kirjautuminen Devmoodleen ulkopuoliset käyttäjät


  Kirjautuminen DevMoodleen tapahtuu kirjautumissivulta löytyvän Microsoft linkin kautta. Käytä oman organisaatiosi O365 tunnuksia kirjautumiseen. 

  Mikäli organisaatiossasi ei ole käytössä O365 ympäristöä, voit käyttää henkilökohtaista Microsoft-tiliä kirjautumiseen. Varmasta, että tilin tiedot ovat oikein (nimi yms.).

  Voit myös luoda itsellesi oman tunnuksen kirjautumissivulta Moodleen kohdasta Create new account / Aloita nyt luomalla uusi käyttäjätunnus! (Ohje)

  • Kirjautuminen (KAMK/KAO)

   1. Kirjautumislinkin löydät valitsemalla Moodlen etusivulla Kirjaudu sivun oikeasta yläkulmasta tai pikalinkkien alta.   2. Avautuvalta sivulta painetaan Microsoft-linkkiä


  • Tunnusten syöttäminen

   3. Avautuvalla sivulla syötetään oman kouluorganisaation oma henkilökohtainen sähköpostiosoite. HUOM! käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite eivät välttämättä ole sama, tarkista siis sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen sivu ohjautuu automaattisesti kouluorganiaatiosi omalle O365-kirjautumissivulle.
   4. Oman kouluorganisaation O365-kirjautumissivulla syötetään oma henkilökohtainen salasana.
   5. Seuraavaksi Moodle ilmoittaa mitä käyttöoikeuksia se vaati tililtäsi. Ehdost hyväksytään painamalla Hyväksy -painiketta.
  • Vahvistusviesti

   6. Seuraavaksi tulee imoitus, että vahvistusviesti on lähetetty annettuun sähköpostiosoitteeseen. HUOM! Jossain tapauksissa kirjautumisessa/rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite/tunnus ei ole käyttäjän sähköpostiosoite jolloin vahvistusviesti ei tule perille. Tällöin kirjautuminen tapahtuu joko henkilökohtaisella Microsoft-tilillä tai luomalla oma tunnus Moodleen (ohje). 


   7. Avataan sähköposti ja seurataan vahvistusviestin ohjeita. HUOM! vahvistusviesti on saattanut ilmestyä Muut / Other välilehdelle sähköpostissa. Voit myös etsiä viestiä sähköpostistasi hakusanalla Admin user.    8. Avataan viestissä oleva linkki

  • Ilmoitus onnistuneesta rekisteröinnistä

   9. Lopuksi saadaan ilmoitus onnistuneesta tunnuksen rekisteröinnistä. Courses/kurssit painikkeesta päästään selaamaan Moodlekursseja. Seuraavalla kerralla kirjautuessasi valitse taas Microsoft linkki ja syötä tunnukset.