• Kirjautuminen Devmoodleen ulkopuoliset käyttäjät


  Kirjautuminen DevMoodleen tapahtuu kirjautumissivulta löytyvän Microsoft linkin kautta. Käytä oman organisaatiosi O365 tunnuksia kirjautumiseen. 

  Mikäli organisaatiossasi ei ole käytössä O365 ympäristöä, voit käyttää henkilökohtaista Microsoft-tiliä kirjautumiseen. Varmasta, että tilin tiedot ovat oikein (nimi yms.).

  Voit myös luoda itsellesi oman tunnuksen kirjautumissivulta Moodleen kohdasta Create new account / Aloita nyt luomalla uusi käyttäjätunnus! (Ohje)

  Lopusta löydät myös vinkkejä ongelmatilanteisiin kirjautumisessa.


  Vinkki: kun kirjaudut ulos Moodlesta, on hyvä myös sulkea selain samalla.

  • Vahvistusviesti

   6. Seuraavaksi tulee imoitus, että vahvistusviesti on lähetetty annettuun sähköpostiosoitteeseen. HUOM! Jossain tapauksissa kirjautumisessa/rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite/tunnus ei ole käyttäjän sähköpostiosoite jolloin vahvistusviesti ei tule perille. Tällöin kirjautuminen tapahtuu joko henkilökohtaisella Microsoft-tilillä tai luomalla oma tunnus Moodleen (ohje). 


   7. Avataan sähköposti ja seurataan vahvistusviestin ohjeita. HUOM! vahvistusviesti on saattanut ilmestyä Muut / Other välilehdelle sähköpostissa. Voit myös etsiä viestiä sähköpostistasi hakusanalla Admin user.    8. Avataan viestissä oleva linkki

   Tunnusten syöttäminenIlmoitus onnistuneesta rekisteröinnistä