10. UKK

Kirjauduin DevMoodleen ja en näe kurssejani, mitä teen (KAMK ja KAO)?

Tarkista ensin, että oletko kirjautunut DevMoodleen kahdella eri tunnuksella. Eli esimerkiksi olet aiemmin kirjautunut Kamit-käyttäjätunnuksellasi ja nyt olet kirjautunut Haka-kirjautumisen tai Microsoft-tilin kautta. Käytä vain yhtä kirjautumistapaa DevMoodleen. Mikäli huomaat, että sinulla on kaksi eri tunnusta Moodlessa, ilmoita siitä Kamit Helpdeskiin.

Toinen vaihtoehto on, että olet vaihtanut näkymää Omat kurssini sivulla. Muuta Omat kurssini sivulla oleva suodatus niin, että näet kaikki kurssit.
Kurssien yhteenveto filteristä Moodlen etusivulla

Kirjauduin DevMoodleen ja en näe kurssejani, mitä teen (Campusonline)?

Mikäli opiskelet Campusonlinen kautta ja olet aiemmin kirjautunut DevMoodleen Microsoft-kirjautumisen kautta tai olet luonut itse tunnukset DevMoodleen ja nyt kirjaudut HAKA-kirjautumisen kautta, on sinulla kaksi eri tunnusta Moodlessa ja näin aiemmat kurssisi eivät näy sinulle. HAKA-kirjautuminen on tullut käyttöön 1.11.2020 alkaen ja sen jälkeen aloittamasi kurssit on hyvä suorittaa HAKA-kirjautumista käyttämällä. Mikäli sinulla on kesken kursseja Microsoft-kirjautumisen tai itserekisteröitymisen tunnuksella, jatka tämän tunnuksen käyttöä meneillä olevan opintojakson loppuun saakka.